Daniel Craig spelar James Bond en femte gång

Publicerad: 5 april kl 11:03
Craig ser ut att göra en till Bondfilm.

Daniel Craig har spelet den världsberömda MI6-agenten i de senaste fyra av de 22 filmerna i serien. Efter att han tidigare ska ha sagt att han ”hellre skulle skära upp sina handleder än att spela Bond igen” verkar det nu som att han ändrat sig. Enligt uppgifter till New York Post har Craig bestämt sig för att spela James Bond igen.

Det är producenten Barbara Broccoli som ska ha övertygat Craig om att spela den välklädda brittiska spionen igen. Detta efter att Broccoli bestämt sig för att Tom Hiddelstone, som länge varit tippad att ta över rollen, inte är rätt man att spela MI6-agenten.

– Barbara gillar honom inte. Han är för självgod och inte tillräckligt tuff för rollen, säger källan.

Nöjd med tidigare samarbeten

Broccoli ska producera sin tionde Bondfilm och manuset skrivs av Neal Purvis och Robert Wade, som gjort sex tidigare Bondfilmer. Anledningen till att Craig har ändrat sig är hans nuvarande samarbete med Broccoli. Craig och Broccoli har precis gjort teaterpjäsen Othello tillsammans och enligt uppgifter är Craig så nöjd med resultatet att han vill göra en sista Bondfilm.

– Daniel var mycket nöjd med hur Othello blev och det fina mottagandet pjäsen fick. Nu har hans diskussioner med Barbara gått bra, säger källan till New York Post.

Om Craig gör filmen kommer det att bli hans femte film som 007. De tidigare filmerna Craig gjort som Bond är Casino Royal, Quantum of Solace, Skyfall och Spectre.

 

Vem är James Bond? Lägets Minuten förklarar:

Pierre Profilbild
Pierre Carlsson Reporter

Mer från Läget! / Nöje

Kollade du på Eurovision-finalen i lördags?

Visa resultat

Dagens stil

Memes

Musik

Tidigare publiceringar