Veckans sommarfilmer

Publicerad: 19 maj kl 13:24

Har du drunknat i havet av sommarfilmer? Du kan ta det lugnt. Läget tipsar om vilka filmer som kommer ut i sommar och den här veckan kommenterar Pontus Bjärevall filmen The Circle.

The Circle
Premiär: 5 maj
Genre: Sci-fi, thriller
Åldesgräns: 15 år

Emma Watson får jobb på det eftertraktade företaget the Circle och snart inser hon att företaget hotar inte bara hennes vänner och familj – utan hela mänskligheten. Tom Hanks spelar företagets karismatiske chef.

Pontus Bjärevall, 15, har sett trailen till filmen:

Pontus
- Det verkar som en bra film och jag skulle lätt kunna ta mig iväg med några kompisar och se den. Trots att det är lite rörigt i trailern och att man inte förstår vad “The Circle” är känns det fortfarande som en bra film. Skådespelarna i filmen har varit med i många kända filmer; t.ex. Emma Watson i Harry Potter, John Boyega i de nya Star Wars filmerna och Tom Hanks i Inferno. Jag ger trailern ⅗ stjärnor för att den verkar både väl språklig, lärande och underhållande. Jag tror att den nya Transformers filmen kommer ut i sommar och den ser jag fram emot att se.

Alien
Premiär: 17 maj
Genre: Skräck
Åldersgräns: 15 år

Besättningen på skeppet Covenant tror sig har hittat ett outforskat paradis när de hittar en ny avlägsen planet. Men det visar sig snabbt att de inte är ensamma och måste kämpa för att komma därifrån levande. Alien: Covenant utspelar sig efter händelserna i filmen Prometheus (2012) och än en gång spelar Michael Fassbender roboten David.

Pirates
Premiär: 24 maj
Genre Action: Komedi, äventyr
Åldersgräns: Ej fastställd

Kapten Jack Sparrow måste hitta poseidons treudd för att komma undan spökkaptenen Salazar som har bestämt sig för att döda alla pirater - även Jack. Johnny Depp, Orlando Bloom och Keira Knightley är alla med i den femte filmen om piraterna i Karibien.

Wonder Woman
Premiär: 2 juni
Genre: Action, äventyr
Åldersgräns: 15 år

Efter ett en krigspilot krashlandat på Amazonernas planet väljer prinsessan Diana, Wonder Woman, att lämna sitt hem för att ta slut på det då största kriget i mänsklighetens historia: första världskriget. Gal Gardot spelar den klassiska superhjälten i DC:s senaste film.
 

Vilken film vill du se?

Visa resultat

jag
Amanda Tosto Reporter

Mer från Läget! / Nöje

Kollade du på Eurovision-finalen i lördags?

Visa resultat

Dagens stil

Memes

Musik

Tidigare publiceringar